Previous
Next

Rólunk

A Zoltáni J-M Csaba egyéni vállalkozás 2018-ban alakult. Tevékenységi területünk: famegmunkálás, azon belül fatányérok, tálak, kanalak, és tálaló szettek készítése. A faedények ősidők óta alapvető használati tárgyak az emberek életében, napjainkban is igen nagy népszerűségnek örvendenek. A fa természetes anyagánál fogva közelebb áll az emberhez a fém és műanyag edényekhez képest, illetve rusztikus hatása által kiváló kellék kerti grillezéshez, ünnepi lakomákhoz.

Szolgáltatásaink

Főként égerfából készítünk fatányérokat, fatálalókat és fakanalakat. A fatányérok különböző méretben és formában készülnek: csülkös, pizzás, levél alakú, savanyúságos stb. A tálalók is különböző méretűek, felszolgálási igény szerint 3 vagy 5 db bemélyedéssel. Termékeink saját használatra, vagy ajándékként is kiválóak.

Click Here
Previous
Next

Célkitűzéseink

Célkitűzésként szerepel a vállalkozás fejlesztése egy webshop által, valamint új munkahely létrehozása. Mivel egyéni vállalkozásról van szó, egyelőre csapatról nem beszélhetünk, viszont mérföldkőnek számít, hogy nem kellett megálljon a tevékenység a koronavírus okozta járvány gazdasági következményeként, sőt új munkahely létrehozása is szerepel kitűzött célként.

Lépjen velünk kapcsolatba

Árajánlat kérés